Wonen bij de Schelde

Project Bo'rive

Thuiskomen aan het water

Residentie Bo’rive bestaat uit moderne appartementen met assistentie, voorzien van alle comfort. Gelegen in een rustige, groene omgeving vlakbij het water is het heerlijk wonen voor alle leeftijden. 

Een gezellige, nieuwe wijk op wandelafstand van Hemiksem centrum en slechts twintig minuten van Antwerpen biedt alle nodige faciliteiten. Thuis geniet u van alle rust, zicht op groen en de openheid van het water. Stapt u de deur uit, dan hoeft u niet ver te gaan om een hapje te eten, boodschappen te doen of te genieten van de gezellige buurt. 

De perfecte balans tussen kalmte en comfort.

Bovendien hoeft u zich nooit meer ergens zorgen om te maken bij Bo’rive: wij ontzorgen onze bewoners op basis van hun noden. 

De voordelen van Bo'rive

Asset 55
Ontdek de verschillende mogelijkheden

Ziet u het groots of liever wat compacter? Bo’rive biedt verschillende types van appartementen aan. Een ruim terras met zicht op de Schelde of liever een gelijkvloers appartement met een eigen tuintje? U kiest. Al onze appartementen voldoen aan de normen van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

Heeft u vragen over onze appartementen, wenst u de mogelijkheden te bespreken of wilt u meer info over de verschillende diensten? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Asset 79
Enkele appartementen meer in detail

De appartementen van Bo’Rive tellen 1 of 2 slaapkamers en hebben een bruto-oppervlakte van 67 tot 140 m². Alle appartementen hebben een ruim leefterras, zijn kwalitatief afgewerkt en kunnen verder ingericht worden volgens uw wensen.

Elk appartement heeft zijn eigen karakter: een etage-hoekappartement met Scheldezicht, een appartement met zicht op de binnentuin of het nieuwe plein, een gelijkvloers appartement met tuintje, een zeer ruim penthouse met 270° zicht,… Bovendien is er een mogelijkheid tot aankoop van een private ondergrondse staanplaats en berging.

U vindt hier ongetwijfeld het appartement dat perfect bij u past! Naar waar gaat uw voorkeur uit?

Centraal gelegen met uitzicht op het nieuwe plein

Dit 2-slaapkamerappartement op de eerste of tweede verdieping laat u genieten van een mooi uitzicht op het nieuwe plein. Op het overdekt terras is het gezellig vertoeven tijdens warme zomeravonden.

Asset 55
Ideaal als investering

Vanuit dit 1-slaapkamerappartement op de eerste of tweede verdieping heeft u zicht op het tuintje van de onderbuur, of op de gezellige aangelegde binnentuin. Het terras biedt de mogelijkheid om relax te tafelen of gewoon te genieten van de avondzon.

Asset 55
Mooi zicht op de Schelde

Dit hoekappartement met 2 slaapkamers is ideaal voor wie wil genieten van een prachtig zicht op de Schelde. Vanuit de vele ramen en vanop het extragrote terras kijkt u uit over het water en de groene omgeving. 

Asset 55