Wonen bij de Schelde

Service op maat

Het hotelgevoel bij u thuis

Bo’rive biedt comfortappartementen met service op maat van elk persoon. Het doel is een woonomgeving te creëren waarin verschillende leeftijden samenleven en iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo worden de talenten van alle bewoners gestimuleerd.

Onze partner heeft meer dan twintig jaar ervaring in de zorg en dienstensector. Omdat iedereen verschillend is, zijn ook de noden anders van persoon tot persoon. Bovendien kunnen behoeftes evolueren. 

Daarom is de dienstverlening bij Bo’rive volledig op maat. Of u nu gebruik wenst te maken van enkele ondersteunende comfortdiensten of graag een all-in-service geniet waarbij u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken: wij regelen het voor u. 

Zo heeft u elke dag het hotelgevoel, gewoon bij u thuis.

Daughter Helping Senior Woman with Tablet

Wonen met ultiem comfort

Bo’rive biedt niet zomaar een luxueuze woonst op een toplocatie maar gaat nog een stapje verder. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan comfort- en zorgdiensten is het werkelijk koninklijk leven. 

En dit volledig op maat. Onze dienstenpakketten stelt u zelf samen op basis van uw behoeften. Van gezinnen en medioren tot senioren, iedereen kan rekenen op Bo’rive.

Nood aan beweging, sociaal contact of een dagje uit? Bo’rive zorgt ervoor dat er genoeg activiteiten zijn waaraan u kan aan deelnemen. Sportactiviteiten maar ook fitness zorgen voor uw dagdagelijkse beweging. Wilt u graag op reis maar hebt u nood aan verzorging? Geen probleem, wij zorgen ervoor! Boek uw vakantie en geniet van een ontspannen, zorgeloos verblijf. Toch liever iets dichterbij? Wij zorgen voor leuke excursies of wandelingen, samen met een fijn gezelschap.

Bo’rive werkt samen met getalenteerde, enthousiaste en gedreven verpleegkundigen dewelke hun patiënten dagelijks met de allerbeste zorgen omringen, steeds met de glimlach. Zo zijn er verzorgende en verplegende diensten maar ook kinesist therapie. Allemaal in uw buurt en/of aan huis!

Wilt u graag uw kleding laten wassen of strijken? Of hebt u kleine naaiwerkjes die u zelf niet kan? Wij zorgen dat de juiste diensten bij u aan de deur staan. Geef ons een seintje en wij brengen alles voor u in orde.

Boord, groenten- en fruitmanden met seizoensgebonden fruit, lokale producten en kruiden kunnen besteld worden bij ons. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat er iedere week producten aan huis geleverd kunnen worden. 

Geen zin om u te verplaatsen voor uw snit, brushing of kleuring? Via Bo’rive kan u beroep doen op een enthousiaste kapper/kapster aan huis voor bewerkingen zoals ze ook in het salon zouden worden uitgevoerd. Wilt u uzelf nog meer verwennen? Dan is een gelaatsverzorging naar keuze, een manicure of pedicure ook mogelijk!

 

Verplaats u zelf met de fietsen en wagens die we ter beschikking hebben indien u zelf geen toegang meer hebt tot een eigen wagen of fiets. Ook onze taxidienst staat klaar om jou te vervoeren van en naar je afspraken.

Gezellig tafelen of koffie drinken? Wat bijpraten met vrienden of familie? Met onze sfeervolle brasserie kan het allemaal. En goed nieuws, want deze is helemaal niet ver wandelen van uw appartement.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de dienstverlening van Bo’rive? Neem dan contact op met ons voor al uw vragen. 

Service à la carte

We bieden een basispakket van diensten dat u zelf à la carte kunt aanvullen met wat u maar wenst. Zo geniet u van het comfort dat u nodig hebt, zonder overbodige kosten. Veranderen uw noden met de tijd? Dan passen wij ons aan. Service op maat van elke mens. Op elk moment.

Asset 55